EIE CARBON - NOVÝ PARTNER TÝMU!

03.01.2023 10:28

K dlouholetým partnerům našeho závodního týmu - Obci Píšť a společnostem Clearmont, ACA Autocentrála - Škoda Auto, Fichna a Hudeczek, Mobal a BIKEKRAM David Král - se od 1. ledna 2023 přidává nový zahraniční sponzor.

 

 

Společnost EIE Carbon patří k ověřeným výrobcům karbonových ráfků a zapletených kol. Své produkty nabízí pod vlastním logem EIE a zároveň je dodavatelem ráfků pro řadu značek.

Kvalita karbonových ráfků a zápletů EIE Carbon je otestována na nejnáročnějších světových tratích, mezi které patří Cape Epic, Světový pohár XCO nebo extrémní bikepackingové závody.

Náš tým zahájil spolupráci s EIE Carbon v roce 2021. Od té doby nás dovezly k několika cenným úspěchům na MČR a ME v XCM, v Českém poháru XCM nebo v KPŽ.

Mezi českými závodníky napříč disciplínami si ráfky a záplety EIE Carbon získávají stále větší oblibu díky vynikajícímu poměru cena/kvalita/záruka.

Juniorka Kateřina Douděrová vybojovala v prosinci na galuskových kolech EIE celkové prvenství mezi ženami v Českém poháru v cyklokrosu TOI TOI Cup. Extrémní cyklista Pavel Macháček vyhrál na Superlight ráfcích EIE bikepackingový závod Alaska - Divide, když trasu 1.686 km (1.050 mil) s 30.000 výškovými metry zvládl za 5 dnů, 9 hodin a 58 minut.

Děkujeme našemu novému partnerovi za materiální podporu a speciální týmové ceny na odběr ráfků a zápletů. Neocenitelným bonusem je komplexní týmová záruka 3 roky, která kryje jakékoliv zničení ráfku novým kusem zdarma, a tím i nemalou investici do kvalitních karbonových kol.

Eie carbon

https://www.eiecarbon.com/